Laura Folch

cello

Laura Folch al taller de la dissenyadora Montse Ibañez

cat | esp | eng

Ofereixo un ampli ventall de concerts per a públics diversos: Adults, Nens i Joves.

Concerts Educatius, Participatius, Familiars, per a Particulars i Empreses.

Per a Particulars les House Gigs: concerts a la vostra llar, són una forma molt agradable i càlida de disfrutar de la música que cada vegada va tenint més adeptes.

Ofereixo assessorament i gestiono la música per actes d’Empreses i Institucions (Congressos, presentacions, etc).

Mireu les mostres de Programes que us poden donar una idea de possibilitats. Poseu-vos en contacte amb mi comunicant-me els vostres requeriments específics, i us faré una PROPOSTA A MIDA.

Demaneu una proposta a mida

mostres de concerts

Demaneu una proposta a mida


CONCERTS PER 1 VIOLONCEL
Mostra de Programes

MÚSICA SENSE FRONTERES
Músiques de diferents països i períodes històrics per a violoncel sol. Bach, Britten, Kodaly, Tcherepnin es contrasten i fusionen amb Músiques tradicionals d’arreu del món.

BACH TO THE FUTURE Aquest concert és al voltant de fragments de les Suites de Bach per a violoncel sol, altres peces de compositors barrocs i músiques contemporàneas. Fem un viatge d’anada i tornada explorant les tècniques de composició del barroc i veient com també són font d’inspiració d’alguns compositors contemporànis.


CONCERTS PER A 2 VIOLONCELS

LA VOLTA AL MÓN AMB DOS VIOLONCELS En aquest concert els violoncel·listes utilitzen tot el ventall de recursos sonors del violoncel per imitar la riquesa de sonoritats, timbres i textures musicals de les diferents músiques del món. El repertori està format per peces dels cinc continent


CONCERTS PER A VIOLONCEL, VIOLONCEL ELÈCTRIC I LOOPS

CELLOS I LOOPS Músiques de procedències i gèneres molt diverses que s’escapen del seu món sonor habitual i prenen noves formes. Les Noves Tecnologies ens ajuden a crear arranjaments multitexturals i innovadors de peces de Falla, Mompou, P.Metheny, Piazzola i altres.


CONCERT PER A INSTRUMENTS DE CORDA
I VEU

STRING COCKTAIL
No Ice please!
Repertori de música moderna. Blues, Bossa, Pop/Rock.


VIOLONCEL I PIANO

MEL I SANG
Música dels Balcans. En serbocroat la paraula Balkan és la fusió de Bal què significa mel i Kan què vol dir sang. Les obres dels seus compositors també son plenes d’aquesta yuxtaposicióntre lo tendre i lo violent. Janacek, Martinu, Bartók i Músicques tradicionals.

NORTHERN LIGHTS
Músiques del Nord; Finlàndia, Estònia, Rússia. Les obres de compositors com Rautavaara, Saa riaho, Gubaidulina i Pärt, son plenes d’espiritualitat, misteri i una forma molt particular de sentir i expressar la contemporaneitat.


VIOLONCEL, VEU I PIANO /GUITARRA

MOSAIC
Programa de Música Catalana, Espanyola i Sudamericana. Mompou, Falla, Montsalvatge, Piazzola, Ginastera i músiques Populars. Els tres instruments es fusionen per oferir interpretacions personals de temes moderns, populars i obres mestres d’aquests països.


© Laura Folch
laurafolch@gmail.com
T 619 305 961

01/01/2012

Article: Casals, artista entre dos Segles

Pràctica Interpretativa en el segle XIX, per Laura Folch

04/07/2012

Partitures: Manuscrits d'Anna Magdalena Bach

detall concerts

mostres de concerts

Demaneu una proposta a mida